In 2016 was er nog een stoelendans op de Grote Markt in Breda waaraan eerstejaars studenten meededen tijdens de introductieweek. Dit soort activiteiten zijn dit jaar vanwege de coronabeperkingen niet mogelijk.
Volledig scherm
In 2016 was er nog een stoelendans op de Grote Markt in Breda waaraan eerstejaars studenten meededen tijdens de introductieweek. Dit soort activiteiten zijn dit jaar vanwege de coronabeperkingen niet mogelijk. © Johan Wouters / Pix4Profs

Geen introweek voor nieuwe studenten in Breda, maar er is een alternatief

BREDA - Geen hossende massa kersverse studenten in de Bredase binnenstad tijdens de introductieweek van de hogescholen dit jaar. Maar: corona zet geen definitieve streep door het evenement. De opzet is gewoon wat anders, het doel blijft gelijk.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.