Graanbeurs in Breda boekt meest bekende hardcore dj ter wereld

BREDA - De meest bekende hardcore dj en de meest geheimzinnige. Dat schijnt dj Angerfist (Danny Masseling) te zijn. De uit Twente afkomstige hardcore dj is op 3 februari te horen in de Graanbeurs in Breda. 

Al een paar keer eerder stond Billy Zomerdijk van evenementenbureau Raw Music Events op het punt om Angerfist te boeken, maar toch kwam het er niet van. Nu heeft hij de knoop doorgehakt. "Hij gaat al lang mee in de hardcore scene waardoor het voor veel mensen jeugdsentiment is. Toch is hij nu nog steeds populair. Het is dus een act die veel mensen kennen." 

'Mensen komen speciaal voor hem'

Toch vindt Zomerdijk het spannend dat hij nu zo'n grote artiest heeft geboekt. "Maar Breda reageert er positief op. Met de kaartverkoop zijn we al flink over de helft heen." In totaal passen er achthonderd mensen in de zaal waar Masseling gaat optreden. In de gehele Graanbeurs, die drie zalen telt, kunnen meer dan achthonderd mensen. "Maar mensen komen speciaal voor hem dus ze moeten de act wel goed kunnen zien."

In totaal draait Angerfist anderhalf uur. Verder draaien Vandalism Official, P.P.F en Bill Sikes. Voor meer informatie: www.graanbeurs.nl

Volledig scherm
Dj Angerfist tijdens Airforce Festival in Twente. Foto Annina Romita © Annina Romita
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda