Het NTR-programma Iedereen Verlicht was in Breda op bezoek bij Tattoo Breda. VLNR: Silas van Gemert met vriendin, presentator Narsingh Balwantsingh, geluidsman Ton von der Möhlen, cameraman Marco Nauta en regisseur Tatjana Mirkovic.
Volledig scherm
Het NTR-programma Iedereen Verlicht was in Breda op bezoek bij Tattoo Breda. VLNR: Silas van Gemert met vriendin, presentator Narsingh Balwantsingh, geluidsman Ton von der Möhlen, cameraman Marco Nauta en regisseur Tatjana Mirkovic. © Cobine Van Der Louw

In een spirituele tuk tuk door Breda

hartje bredaBREDA - Er reed donderdagmiddag een bijzondere tuk tuk door de binnenstad van Breda. NTR-presentator Narsingh Balwantsingh was voor zijn programma Iedereen Verlicht op bezoek bij tattoo artist Silas van Gemert.   

0 reacties

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    21

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Breda