Volledig scherm
Meirseweg Zundert © Google streetview

Inhaalactie werd 19-jarige Zundertenaar fataal op Meirseweg

ZUNDERT - Het dodelijk ongeval dat zondag rond 18.35 uur plaatsvond op de Meirseweg in Zundert, is hoogstwaarschijnlijk het gevolg van een verkeerd ingeschatte inhaalmanoeuvre. 

Dat meldt de politie op basis van technisch onderzoek en verklaringen van ooggetuigen. Bij het ongeval kwam een 19-jarige man uit Zundert om het leven. 

De 19-jarige kwam, zo vermoedt de politie, op de verkeerde rijbaan terecht toen hij een voertuig dat voor hem reed wilde inhalen. Op die rijbaan reed op dat moment een 26-jarige man uit Gilze hem tegemoet. Een frontale botsing was niet te vermijden. 

De 26-jarige Gilzenaar liep relatief lichte verwondingen op. Voor de 19-jarige Zundertenaar had het ongeval tragische gevolgen. De student van het Radius College, geliefd lid van een plaatselijke kruisboogvereniging, zoon, broer en vriend, overleed. 

Op de plek waar het ongeluk plaatsvond is een klein herinneringsmonument ingericht. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Plantjes tegen inlevering van tuintegels is een groot succes in Breda
    PREMIUM

    Plantjes tegen inlevering van tuintegels is een groot succes in Breda

    BREDA - Topdrukte bij de Intratuin aan de Terheijdenseweg in Breda, deze zaterdag. Uiteraard omdat de lente in de lucht hangt, maar ook vanwege de actie 'Tegel eruit, plant erin'. De natuurorganisatie Groei & Bloei zette dit op om mensen te bewegen verharding uit hun tuin te halen. Meer groen zorgt niet alleen voor meer insecten, het is ook veel beter voor de afvoer van regenwater. Zeker bij de steeds vaker voorkomende plensbuien.

In samenwerking met indebuurt Breda