Volledig scherm
De auto belandde in de sloot © Tom van der Put/MaRicMedia

Invoegen gaat fout op A58 bij Ulvenhout: auto rijdt sloot in

ULVENHOUT - Een auto is zaterdagavond door een foute invoegmanoeuvre in de sloot bij de A58 ter hoogte van Ulvenhout. De vrouw die de auto bestuurde moest naar het ziekenhuis.

De vrouw wilde vermoedelijk bij Ulvenhout de weg op rijden, maar bij de invoegmanoeuvre ging het mis en ze raakte van de weg. Diverse hulpdiensten waren snel op de plek van het ongeval. De vrouw is ter controle met de ambulance mee naar het ziekenhuis gegaan. Een rijstrook was gedurende de afhandeling van het ongeval dicht, waardoor er een kleine file ontstond.

Volledig scherm
De auto belandde in de sloot © Tom van der Put/MaRicMedia
Volledig scherm
De auto belandde in de sloot © Tom van der Put/MaRicMedia
  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.

In samenwerking met indebuurt Breda