in het Valkenberg stoepkrijten vrouwen en meiden om in de lijn van de campagne van Amnesty International aandacht te vragen voor de nieuwe verkrachtingswet . vlnr zittend op de grond: Mei Lin, organisator Isabelle van Diepen, Elsa en Lenya.
Volledig scherm
PREMIUM
in het Valkenberg stoepkrijten vrouwen en meiden om in de lijn van de campagne van Amnesty International aandacht te vragen voor de nieuwe verkrachtingswet . vlnr zittend op de grond: Mei Lin, organisator Isabelle van Diepen, Elsa en Lenya. © Pix4Profs-Ron Magielse

Isabella (18): ‘Als je bevriest van angst, is het geen verkrachting. Dat is toch krom?’

BREDA - Een vriend van Nassim (14) uit Breda had eens verteld over een meisje dat hij had ontmoet. ,,Hij zei tegen mij: haar lichaam zei ja, maar haar mond zei nee.” En toen? ,,Ja, toen had hij het dus wel met haar gedaan.”

  1. Brabantse bedrijven dreigen coronasteun terug te moeten betalen: 'Geen definitieve berekening, is geen steun'
    PREMIUM

    Brabantse bedrijven dreigen coronas­teun terug te moeten betalen: 'Geen definitie­ve berekening, is geen steun'

    BREDA - Een fors deel van de West-Brabantse werkgevers die coronasteun hebben gekregen riskeren die helemaal terug te moeten betalen. Bijna 60 procent heeft namelijk nog geen definitieve berekening van de zogenaamde NOW-steun ingediend. Dat is verplicht om voor die financiële steun in aanmerking te komen. Ruim één derde weet niet eens dat die verplichting bestaat.

In samenwerking met indebuurt Breda