Volledig scherm
© Thinkstock

Italiaans restaurant op Van Coothplein

BREDA - Aan het Van Coothplein in Breda opent begin juli het Italiaanse restaurant Pazzi. De zaak komt in het pand direct naast Charrelli, waar kiprestaurant Van 't Spit vorig jaar gevestigd was. Dat meldt de website Stappen & Shoppen. 

Pazzi, dat werkt met traditionele houtovenpizza's, heeft al twee vestigingen in Amsterdam. Op de kaart komen naast pizza's ook anti pasti en diverse pasta's. In eerste instantie zal de zaak alleen open zijn voor diner. 

Binnenkort opent op het Van Coothplein ook restaurant Pampelonne. Dat komt in het oude SNS-pand bij de rotonde en is een dependance van het naastgelegen Bardot. Pampelonne zet in op een 'creatieve mediterrane keuken'. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    BREDA - De terrassen aan de Bredase haven stroomden relatief laat vol, dinsdagavond. Maar gezeten aan het water van de singels, met het nummer Poupee De Cire, Poupee De Son schallend door de luidspreker, en tempraturen die zelfs ruim na het vallen van de avond nog rond de dertig graden liggen, zou je jezelf bijna aan de Franse Rivièra wanen. Helemaal wanneer er de hele avond ook nog eens vol passie over Tour La Grande Boucle, de tour de Franse, gesproken wordt. Maar dan zonder krekels op de achtergrond en met voornamelijk bier op de tafels in plaats van wijn.

In samenwerking met indebuurt Breda