Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Jongen (15) uit Breda aangehouden voor diefstal van kleding uit sportschool

BREDA - Een 15-jarige jongen uit Breda is woensdagochtend aangehouden voor het stelen van kleding uit een sportschool op vorige week dinsdag 16 oktober. Rechercheonderzoek bracht de politie op het spoor van de jongen, zo meldt de politie.

Een 21-jarige man deed dinsdag aangifte van diefstal van een kledingstuk uit de kleedkamer van een sportschool. Hij had zijn kleding in de kleedkamer opgehangen. Bij terugkomst bleek dat een van zijn kledingstukken was verdwenen. Een getuige had de diefstal zien gebeuren. 

De politie startte een onderzoek op, waarna de jongen werd gearresteerd en meegenomen naar het bureau. Hij  wordt vandaag gehoord.

Vaker diefstal uit kleedkamers

Een politiewoordvoerder kon niet zeggen of de jongen al vaker delicten had gepleegd. Wel gaf zij aan dat de sportschool de afgelopen tijd meermaals te maken had met diefstal uit kleedkamers.

  1. Reddingsplan VV Advendo, wethouder ziet mogelijkheden: ‘Maar het is complex’
    PREMIUM

    Reddings­plan VV Advendo, wethouder ziet mogelijkhe­den: ‘Maar het is complex’

    BREDA - Wethouder Daan Quaars (VVD, sport) trekt alles uit de kast om in ieder geval één voetbalcub te behouden voor de wijk Hoge Vucht in Breda-Noord. Hij ziet mogelijkheden: ,,Maar het loket makkelijke oplossingen is gesloten. Het is een complex probleem. Er zit energie in de wijk, maar we zijn er nog niet uit”, aldus Quaars donderdagavond tijdens het vervolgdebat over de toekomst van de Hoge Vucht.

In samenwerking met indebuurt Breda