Volledig scherm
Premier Mark Rutte en VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff. © ANP

Klaas Dijkhoff gaat samen met cabaretier het theater in

BREDA - Politicus Klaas Dijkhoff gaat volgende week samen met cabaretier Rob Scheepers het theater in. Dijkhoff gaat met de zaal in gesprek over hoe hij de toekomst van Nederland ziet en Scheepers maakt er iets grappigs van.

Het tweetal geeft maandag een try-out in Veldhoven. Het is de bedoeling dat mensen ook daadwerkelijk het gevoel hebben dat ze echt iets kunnen zeggen en dat het niet alleen maar politiek gehakketak is. Volgens het duo is er niets laagdrempeliger dan samen lachen om een paar goedgeplaatste grappen.

  1. Prinsenbeekse BAK-zittingen trekken ook jongeren

    Prinsen­beek­se BAK-zittingen trekken ook jongeren

    PRINSENBEEK - De Prinsenbeekse BAK-zittingen in De Drie Linden zijn onverminderd populair: alle voorstellingen zijn uitverkocht. Sinds 2016 zit het publiek aan lange tafels in plaats van in een theateropstelling en deze oktoberfeestsetting werpt zijn vruchten af; het publiek weet de carnavalsavond weer moeiteloos te vinden. Deze jaargang zijn er veertig extra plaatsen gecreëerd en is de capaciteit 360. Daarbij worden bovendien alle leeftijden bereikt. Het werkt ook mee dat steeds meer jongeren deelnemen op het podium; zij nemen immers hun vrienden mee.

In samenwerking met indebuurt Breda