In de gebouwen op het Laanzicht-terrein in Teteringen worden momenteel kwetsbare jongeren opgevangen door Stichting Sterk Huis.
Volledig scherm
In de gebouwen op het Laanzicht-terrein in Teteringen worden momenteel kwetsbare jongeren opgevangen door Stichting Sterk Huis. © archieffoto Pix4Profs/Edwin Wiekens

Laanzicht-terrein Teteringen verkocht: ‘Het blijft een zorglocatie’

TETERINGEN - ProDelta Real Estate heeft het Laanzicht-terrein in Teteringen gekocht van Stichting Juzt. De koop is eind 2020 bezegeld. Met de huidige huurder van het terrein, Stichting Sterk Huis, is inmiddels een meerjarig contract afgesloten.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Breda

 1. Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt
  Play

  Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt

 2. Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari