Volledig scherm
Live-muziek op podium van Ons Thuis © Mirjam Schrauwen

Live-muziek en quiz op Top 2000 a gogo in Terheijden

TERHEIJDEN - Een live band en special guests maken ook op de derde aflevering van de Top 2000 a gogo pubquiz 2017 hun opwachting op 30 december in café Ons Thuis in Terheijden. 

Volledig scherm
Fanatiek mee doen mag, hoeft niet. Wel makkelijk: mobiele telefoon © Mirjam Schrauwen

Bij de vorige aflevering zat de zaal bomvol. De makers van Spraakvermaak a gogo denken opnieuw de leukste, interactieve, pubquiz van Brabant in elkaar gezet te hebben. Zaak is wel dat je mobiele telefoon oplaadt. Het is ook mogelijk om deel te nemen als team. Fanatiek zijn mag wel, hoeft niet. Na afloop is het swingen tijdens de party. Aanvang 19.30 uur. Toegang 3,50 euro.

Volledig scherm
Volle zaal bij Spraakvermaak a gogo in 2016 © Mirjam Schrauwen
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Meer geld naar carnaval, minder naar opera en ballet: VVD’er Aartsen wil subsidie voor ‘lage cultuur’

    Meer geld naar carnaval, minder naar opera en ballet: VVD’er Aartsen wil subsidie voor ‘lage cultuur’

    BREDA - Van carnavalsoptochten tot carbidschieten en van bloemencorso’s tot schutterijfeesten. De VVD wil meer geld steken in ‘lage cultuur’ en ‘hoge cultuur’ zoals opera en ballet minder subsidiëren. Als het aan de liberalen ligt, gaat er meer geld naar volkscultuur als ringsteken en schutterijen, aldus Tweede Kamerlid Thierry Aartsen, cultuurwoordvoerder voor zijn partij.

In samenwerking met indebuurt Breda