Volledig scherm
Drone Award 2016. © Drone Award 2016

Luchtopnamen van Bredanaar genomineerd voor Drone Award 2016 (video)

HEUSDEN/BREDA - Een dronefilmpje van de vesting Heusden dingt mee naar de Drone Award 2016.

De beelden zijn gemaakt door Sander Coppens uit Breda. Coppens, die een internetbedrijf heeft en studeerde aan de Academy of Media and User Experience in Breda, is een van de vier genomineerden in de categorie luchtfotografie. De andere categorie in de verkiezing is racing.

De gemeente Heusden is enthousiast over het filmpje en roept via Facebook op om op de dronefilm van Sander te stemmen. Stemmen kan tot eind november.

Een bekende winnaar van de Drone Awards was in 2014, het eerste jaar van de landelijke verkiezing, het filmpje van de Utrechtse Dom in de mist.

Deze video is genomineerd voor de Nederlandse drone award 2016 (categorie luchtfotografie). Breng je stem uit op http://droneawards.nl 'De video van Sander onderscheidt zich door een uniek samenspel van montage en muziek; met verrassende versnellingen op de maat van de muziek verveelt deze video geen minuut'. --- Heusden is een gerestaureerde vestingstad, gelegen aan de Bergsche Maas. De naam Heusden betekent 'huis in de duinen' en heeft vermoedelijk betrekking op een kasteel dat de (toenmalige) Maas beheerste en op een rivierduin gelegen was. Alle beelden zijn gefilmd met een Phantom 3 4K door Sander Coppens. Voor meer informatie en contactgegevens zie www.xlcreations.nl. Muziek: Jacoo - Crossing Winds (Inspired by The xx - Intro) https://soundcloud.com/jacoo/crossing-winds-original

In samenwerking met indebuurt Breda