Volledig scherm
Foto ter illustratie © ThinkStock

Man (25) bewusteloos gevonden op Markt in Roosendaal: Mishandeld door man in rode jas

ROOSENDAAL - Een 25-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag bewusteloos gevonden op de Markt in Roosendaal. Hij zou mishandeld zijn door een man in een rode jas. 

De man werd, omringd door omstanders, bewusteloos gevonden. Toen agenten hem aanspraken, kwam hij weer bij en vertelde hij dat hij was mishandeld door een man in een rode jas. 

Volgens de omstanders zou de man zelfs nog geslagen zijn toen hij al bewusteloos was. De mishandeling zou kort voordat de agenten arriveerden, gebeurd zijn. Toen hij zijn verhaal had gedaan, is hij naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachte zou er op een scooter vandoor zijn gegaan. De politie heeft een vermoeden van wie de dader is. Een aanleiding voor de mishandeling is nog niet bekend. Getuigen zouden nog geprobeerd hebben de scooter tegen te houden, maar dat is niet gelukt. Ook zijn er mogelijk camerabeelden van de dader. De politie stelt een onderzoek in en roept zoveel mogelijk getuigen op.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda