Volledig scherm
© anp

Man (36) aangehouden voor mishandeling op terras op Grote Markt in Breda

BREDA - Een 36-jarige man uit Breda is dinsdag aangehouden omdat hij een andere man maandagavond had mishandeld op een terras op de Grote Markt in Breda. Een 33-jarige man werd aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. 

Op het terras van een horecagelegenheid op de Grote Markt in Breda zorgden twee mannen dinsdagavond even voor middernacht voor geluidsoverlast. De politie kwam ter plekke en verzocht het tweetal om weg te gaan.

Enkele ogenblikken later moesten de agenten terug naar de Grote Markt omdat een van de mannen een andere man bij de keel had gepakt. Omstanders grepen in en probeerden de 36-jarige verdachte in bedwang te houden. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Hij is door de politie meegenomen naar het bureau. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De andere man (33) werd aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda