Volledig scherm
Stockfoto ter illustratie. © Thinkstock

Man aangehouden in Breda na bedreiging met mes en ketting

BREDA - Agenten hebben in de nacht van maandag op dinsdag een man aangehouden aan de Antwerpenstraat in Breda. De man zou eerder iemand hebben bedreigd met een ketting en een mes.

De agenten kwamen rond 01.30 uur bij de woning van de verdachte aan. De man deed de deur op, zag de politie staan, gooide de deur dicht en wilde niet meewerken.

Agenten vroegen na lang aandringen bij de verdachte assistentie, omdat de man zich steeds agressiever ging gedragen. Een van de agenten werd door de man ook bedreigd met de dood. De politie sloeg uiteindelijk een ruit van de voordeur in om te proberen de woning binnen te komen.

Pepperspray

De echtgenote van de verdachte hield de agenten bezig, waardoor haar man in de tussentijd via de achterkant van de woning probeerde te ontsnappen. De agenten zagen dit en wisten nog net pepperspray op de man te spuiten.

Omdat de echtgenote de aanhouding belemmerde, werd ook zij aangehouden. Een paar tuinen verderop vonden de agenten de man, die op zijn beurt ook werd aangehouden.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda