Man en vrouw dreigen met ‘bom en wapen’ in Bavel

videoEen man en een vrouw zijn zondagmiddag bij een bedrijf in Bavel gearresteerd op verdenking van bedreiging. De bedreiging zou gericht zijn geweest tegen vier personen.  De verdachten riepen dat ze een bom en een vuurwapen bij zich hadden. Of dat zo is, zoekt de politie uit.

Het terrein waarop het incident plaatsvond is doorzocht, maar daar zijn geen wapens gevonden. 

Het tweetal, een 18-jarige vrouw en een 33-jarige man, zou op een of meerdere mensen in hebben willen rijden met de auto. Bovendien vond de politie bij een staldeur de bumper van de betreffende auto.  De auto waar de verdachten zich in bevonden is in beslag genomen. De man en vrouw zitten vast voor verhoor. Ze zouden naar Bavel zijn afgereisd om een privékwestie uit te spreken. Waar het duo vandaan komt, is onbekend.

Volledig scherm
De auto wordt weggesleept. © MaRicMedia / Tom van der Put
Volledig scherm
De politie in Bavel. © MaRicMedia / Tom van der Put
  1. Laaggeletterden nemen BN DeStem onder de loep: ‘Best moeilijk’
    PREMIUM

    Laaggelet­ter­den nemen BN DeStem onder de loep: ‘Best moeilijk’

    BREDA - Voor de meeste mensen is lezen en schrijven net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Toch leven er in Nederland zo’n 2,5 miljoen laaggeletterden. Voor deze mensen is het invullen van een simpel formulier soms extreem moeilijk. Om hier wat aan te doen is er nu het Taalpanel Breda. Deze groep ex-laaggeletterde ervaringsdeskundigen keuren teksten op leesbaarheid. Om te testen hoe ze dat precies doen nam het panel een tekst onder de loep van BN De Stem.

In samenwerking met indebuurt Breda