Man onder invloed GHB rijdt slingerend door Breda, politieheli cirkelt boven stad

VIDEOBREDA - De politie heeft zaterdag rond 19.15 uur met assistentie van burgers en een politiehelikopter een man aangehouden op de Tramsingel. Hij reed vermoedelijk onder invloed van GHB slingerend door de stad. Er zijn geen gewonden gevallen.

Volgens een politiewoordvoerder zijn diverse meldingen binnengekomen over een gevaarlijk rijdende man. Omdat de politiehelikopter toevallig in de buurt was, heeft deze mee gezocht. Burgers hebben de man helpen tegenhouden toen hij weer wilde gaan rijden. De auto van de man wordt in beslag genomen.

De rondvliegende helikopter vloog een half uur boven de stad en leidde op internet tot veel vragen.

Volledig scherm
Een politiehelikopter hielp zaterdag mee zoeken naar een man die onder invloed van drugs rare capriolen uithaalde met zijn auto in de stad. © Yolanda Sjoukes
Volledig scherm
© MaRic Media / Perry Roovers
  1. Bredase uitvinding ‘Kaplock’ veilige oplossing in onbewaakte garderobe
    PREMIUM
    video

    Bredase uitvinding ‘Kaplock’ veilige oplossing in onbewaakte garderobe

    BREDA - Een onbewaakte en toch veilige garderobe in de kroeg middels een ogenschijnlijk simpele uitvinding. Een kapstok met een slotje, ter voorkoming van diefstal: Bredanaars Willem Pennings (25) en Dhargyäl van Oorschot (27) zijn volop bezig hun Kaplock uit te rollen. Vrijdagavond openden ze in de cafés Shots en Nassau in Breda hun uitvinding. ,,Gisteren hingen ze stiekem al in Nassau. De reacties waren super enthousiast", ervoer Pennings.

In samenwerking met indebuurt Breda