Motorrijder veroorzaakt afsluiting A16 bij Breda na valpartij

videoBREDA - De A16 is zaterdagavond even na 19.30 uur ter hoogte van knooppunt Princeville in beide richtingen enige tijd afgesloten na een eenzijdig ongeval met een motorrijder. Even voor 20.30 uur was de weg weer open. Dat meldt de ANWB.

De motorrijder reed van Rotterdam in de richting van Antwerpen en ging door nog onbekende oorzaak onderuit. De motor stuiterde daarna over de vangrail en kwam terecht op de andere rijbaan, van Antwerpen richting Rotterdam.

De traumahelikopter werd opgeroepen, maar die hoefde uiteindelijk niet te landen. De verwondingen van de motorrijder leken mee te vallen.

Een berger kwam ter plaatse om de motor te bergen.

De weg was in doorgaande richtingen afgesloten, de uitvoegstroken bleven wel toegankelijk.

Volledig scherm
De A16 ter hoogte van Breda. © Tom van der Put
Volledig scherm
A16 © Tom van der Put MaRicMedia
Volledig scherm
A16 © Tom van der Put MaRicMedia
  1. Breda fonkelt en baadt in warme sfeer

    Breda fonkelt en baadt in warme sfeer

    BREDA - Nog een dag of tien te gaan, maar wie zich dit weekeinde al in kerstsferen wilde onderdompelen, had de plekken in Breda voor het uitkiezen. Uiteraard was er Betoverend Breda, dat vrijdagavond officieel opende en tot en met 6 januari duurt. Het trok het eerste weekend al een hoop publiek, geholpen door het eerste sneeuwlaagje van deze winter. Maar ook buiten het centrum was het feestdagensfeer dat de kerstklok sloeg. Kerstmarkten in de binnenstad, Prinsenbeek, Princenhage, het Ginneken en de Belcrum vochten om de gunsten van het publiek, en allemaal wonnen ze. Aan belangsteling hadden ze geen van alle te klagen.

In samenwerking met indebuurt Breda