Volledig scherm
PREMIUM
De gewraakte posters die, blijkt nu, door een ondernemer uit Tiel begin december op diverse plekken in Breda werden geplakt. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Ondernemer geeft toe: ‘Ik plakte anti-burgemeester posters in Breda, maar ken de opdrachtgever niet’

Justitie heeft de persoon weten op te sporen die eind vorig jaar op zo'n vijftig plaatsen in Breda  posters plakte, gericht tegen burgemeester Paul Depla. Het gaat om een ondernemer uit het Gelderse Tiel. 

Eigenaar Koen Boersma van het reclamebedrijf Joker Events in Tiel bevestigt dat hij degene was die in december de posters met daarop de beeltenis van Depla en daaronder de tekst 'de minst integere burgemeester van Nederland’ in Breda heeft verspreid. Maar net als de eigenaar van het reclamevliegtuigbedrijf op Breda Airport dat een vliegtuigje de lucht instuurde met een anti-Depla leus, weigert ook Boersma iedere medewerking met Justitie om de opdrachtgevers achter de lastercampagne tegen de Bredase burgervader te achterhalen. 

  1. ‘Quarantainekosten coronavirus zijn voor reiziger’, zegt organisatie reisbranche ANVR
    PREMIUM
    coronavirus

    ‘Quarantai­ne­kos­ten coronavi­rus zijn voor reiziger’, zegt organisa­tie reisbran­che ANVR

    BREDA/ADEJE - Reizigers die in quarantaine moeten vanwege het coronavirus lopen het risico dat ze voor behoorlijk wat extra kosten komen te staan. Extra nachten, maaltijden, een andere terugvlucht worden in de meeste gevallen niet gedekt door de verzekering. Dat zegt Frank Oostdam, voorzitter van het bestuur van de ANVR, brancheorganisatie voor bedrijven in de reisbranche.

In samenwerking met indebuurt Breda