Volledig scherm
Een van de auto's na het ongeval in Breda. © MaRicMedia / Perry Roovers

Ongeval met auto's en vrachtwagen in Breda

BREDA - Een vrachtwagenchauffeur en inzittenden van twee auto's zijn dinsdagmiddag betrokken geraakt bij een ongeval aan de Princenhagelaan in Breda. In de voorste auto zat een gezin met een baby.

De vrachtwagenchauffeur reed met zijn wagen achterop een auto en deze schoof door tegen de auto waar het gezin met de baby zich in bevond. De baby is nagekeken in een ambulance.

De bestuurster van de middelste auto gaf aan last van haar nek te hebben. Haar auto is zowel aan de achter- als aan de voorkant flink beschadigd.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog onbekend.

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Breda