Volledig scherm
© anp

Oosterhouter steelt vijf keer uit dezelfde winkel in Teteringen

TETERINGEN - Een 40-jarige Oosterhouter is opgepakt omdat hij tot vijf keer toe iets uit dezelfde supermarkt heeft gestolen. Donderdag liep hij tegen de lamp, nadat agenten het kenteken van zijn auto natrokken. 

De man had mixdrankjes gestolen, en vertrok daarna met zijn auto. Eenmaal thuis hield de politie hem aan. De 40-jarige man bleek al vier keer eerder iets uit deze supermarkt te hebben gestolen. 

  1. Breda fonkelt en baadt in warme sfeer

    Breda fonkelt en baadt in warme sfeer

    BREDA - Nog een dag of tien te gaan, maar wie zich dit weekeinde al in kerstsferen wilde onderdompelen, had de plekken in Breda voor het uitkiezen. Uiteraard was er Betoverend Breda, dat vrijdagavond officieel opende en tot en met 6 januari duurt. Het trok het eerste weekend al een hoop publiek, geholpen door het eerste sneeuwlaagje van deze winter. Maar ook buiten het centrum was het feestdagensfeer dat de kerstklok sloeg. Kerstmarkten in de binnenstad, Prinsenbeek, Princenhage, het Ginneken en de Belcrum vochten om de gunsten van het publiek, en allemaal wonnen ze. Aan belangsteling hadden ze geen van alle te klagen.

In samenwerking met indebuurt Breda