Politie op de plek waar een man is neergeschoten op IJburg. Het slachtoffer bleek later de 43-jarige oud-profvoetballer Yassine Abdellaoui te zijn.
Volledig scherm
Politie op de plek waar een man is neergeschoten op IJburg. Het slachtoffer bleek later de 43-jarige oud-profvoetballer Yassine Abdellaoui te zijn. © ANP

Opsporing Verzocht toont schetsen van verdachten aanslag op oud-NAC-speler Yassine Abdellaoui

BREDA/AMSTERDAM - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft dinsdag schetsen getoond van de twee mannen die worden verdacht van de aanslag op oud-NAC-speler Yassine Abdellaoui. Hij overleefde in februari 2019 de aanslag in Amsterdam. Ondanks intensief onderzoek zijn er nog altijd geen verdachten aangehouden.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.

In samenwerking met indebuurt Breda