In de Pathe bioscoop in Breda kon naar de voetbalwedstrijd Nederland - Oostenrijk gekeken worden. Heel druk was het niet in de zaal. Een enkeling was oranje uitgedost. De relaxstoelen maken het in ieder geval geen straf.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Pathe bioscoop in Breda kon naar de voetbalwedstrijd Nederland - Oostenrijk gekeken worden. Heel druk was het niet in de zaal. Een enkeling was oranje uitgedost. De relaxstoelen maken het in ieder geval geen straf. © Pix4Profs / Johan Wouters

Oranje op het EK kijken vanuit je bioscoopstoel: ‘Het lijkt hier wel een stadion’

BREDA - Het Nederlands elftal zien winnen op een openbaar groot scherm zit er vanwege de corona deze maand nog niet in. Uitzondering hierop zijn de witte doeken bij Pathé, waar onze oranjehelden al wel op reusachtig formaat te bewonderen zijn. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Breda