Volledig scherm
De ponypacks met vermoedelijk cocaïne daarin. © Politie

Politie valt woning in Breda binnen, vindt soft- en harddrugs en houdt mannen (56 en 57) aan

BREDA - Gestolen fietsen, een handelshoeveelheid drugs en een busje traangas: de inval van de politie in een woning aan de Lindestraat in Breda bleek niet voor niets te zijn.

Hoewel die inval woensdagochtend niet van harte ging. Agenten moesten de voordeur forceren omdat de bewoners de deur weigerden te openen De 56-jarige bewoner en een 57-jarige plaatsgenoot, die nog voor een andere drugszaak gezocht werd, zijn na de inval direct aangehouden. 

In de aangetroffen sealtjes harddrugs zit naar alle waarschijnlijkheid cocaïne. Ook werden er gedroogde henneptoppen gevonden, die vermoedelijk in de achtertuin geoogst werden. Daar trof de politie immers hennepplanten aan. 

Inbraak

In de schuur van het huis stonden twee gestolen fietsen. Vermoedelijk werden die dinsdagnacht buit gemaakt tijdens een inbraak elders in Breda. 

De burgemeester van Breda overweegt de woning te sluiten. De politie doet verder onderzoek naar de drugsvondst en inbraak. De mannen zijn aangehouden, de drugs en gestolen goederen in beslag genomen.

Volledig scherm
Gedroogde wiettoppen. © Politie
  1. Redheads Days 2018 dag 2 is eerder 'Wethead Day'
    VIDEO

    Redheads Days 2018 dag 2 is eerder 'Wethead Day'

    BREDA - Misschien dat Redhead Days 2018 beter in de boeken bijgeschreven kan worden als Wethead Days 2018. Het jaarlijkse roodharigen feestje, misschien de laatste editie in Breda, heeft flink te lijden gehad onder het slechte weer. Waren er vorig jaar nog een recordaantal van 1.255 'natuurlijke roodharigen' bijeen, en een totaal aantal bezoekers van 40.000 mensen verspreid over drie dagen, stonden er deze zondagmiddag 'slechts' een geschat aantal van 400 redheads bijeen op de foto.

In samenwerking met indebuurt Breda