Volledig scherm
© ANP

Relletje bij Bredaas kantoor over salaris werknemer

BREDA - Vanwege een uit de hand gelopen ruzie is de politie is vrijdagochtend uitgerukt naar het hoofdkantoor van een uitzendbureau in Breda. 

Een conflict over het salaris van een werknemer zou zijn uitgedraaid op een forse rel. Daarbij zou ook met geweld zijn gedreigd. Dat was genoeg reden om de politie te bellen. Die heeft de rel weten te sussen. Er is volgens een politiewoordvoerder niemand aangehouden.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Bredase uitvinding ‘Kaplock’ veilige oplossing in onbewaakte garderobe
    PREMIUM
    video

    Bredase uitvinding ‘Kaplock’ veilige oplossing in onbewaakte garderobe

    BREDA - Een onbewaakte en toch veilige garderobe in de kroeg middels een ogenschijnlijk simpele uitvinding. Een kapstok met een slotje, ter voorkoming van diefstal: Bredanaars Willem Pennings (25) en Dhargyäl van Oorschot (27) zijn volop bezig hun Kaplock uit te rollen. Vrijdagavond openden ze in de cafés Shots en Nassau in Breda hun uitvinding. ,,Gisteren hingen ze stiekem al in Nassau. De reacties waren super enthousiast", ervoer Pennings.

In samenwerking met indebuurt Breda