Ricardo rijdt te hard en wordt door de politie staande gehouden. Op de bijrijdersstoel wordt een kleine hoeveelheid drugs gevonden en 26 xtc pillen in zijn onderbroek.
Volledig scherm
PREMIUM
Ricardo rijdt te hard en wordt door de politie staande gehouden. Op de bijrijdersstoel wordt een kleine hoeveelheid drugs gevonden en 26 xtc pillen in zijn onderbroek. © Eric Elich

Ricardo zit zonder mondkapje, maar met xtc in zijn onderbroek in zijn auto, wat vindt oma daarvan?

bij de rechterBREDA - De Rotterdammer Ricardo J. (24) leende de auto van oma en bracht daarmee even een vriend uit België terug naar huis. Op de terugweg wordt hij nabij Breda van de weg geplukt en daarbij blijkt dat hij een hoeveelheid xtc pillen bij zich heeft. Tegenover de rechter spreekt hij van ‘een foutje’. ,,Ik was vergeten dat ik ze bij me had.”

 1. ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’
  Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie

  ‘Zeg maar niet dat je lesbisch bent, mannen moeten nog steeds met je kunnen flirten’

  Vandaag is het de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie, een dag waarop aandacht gevraagd wordt voor geweld en discriminatie tegen lhbti+’ers. Want pesterijen en intimidatie zijn nog steeds dagelijks de werkelijkheid, ook op de werkvloer. En dat houdt veel Nederlanders tegen in hun klim op de carrièreladder. Remco Boxelaar van kennisplatform Corporate Queer hoopt daar met een speciaal leiderschapsprogramma verandering in te brengen.

In samenwerking met indebuurt Breda

 1. Ouwehand na overleg met informateur: 'Van groot belang dat Rutte opstapt'
  Play

  Ouwehand na overleg met informa­teur: 'Van groot belang dat Rutte opstapt'

 2. Sekswerkers mogen weer: 'De telefoon staat roodgloeiend'
  Play

  Sekswer­kers mogen weer: 'De telefoon staat roodgloei­end'