De artist impression van het voormalige Rabo-kantoor, dat grenst aan de Markt in Prinsenbeek. Er komen zeven appartementen in en twee commerciële ruimtes. De oplevering is al rond mei 2021.
Volledig scherm
De artist impression van het voormalige Rabo-kantoor, dat grenst aan de Markt in Prinsenbeek. Er komen zeven appartementen in en twee commerciële ruimtes. De oplevering is al rond mei 2021. © Evolus Vastgoed

Ruimte voor eigen keuzes in voormalige Rabobank: appartementen worden casco opgeleverd

PRINSENBEEK - In het voormalige pand van de Rabobank aan de Markt in Prinsenbeek komen woningen en winkels. Bijzonder aan het project is dat de appartementen casco worden opgeleverd. Kopers bepalen zelf de indeling en de invulling van hun woning.

 1. Bestolen K’NEX-opa Anton krijgt volop steun, Daan (29) start crowdfunding: ‘Zo zielig, ik wil hem helpen’
  PREMIUM

  Bestolen K’NEX-opa Anton krijgt volop steun, Daan (29) start crowdfun­ding: ‘Zo zielig, ik wil hem helpen’

  BREDA - Conny en Anton van der List uit Breda begrijpen er niets van: wie heeft afgelopen weekend hun twee meter hoge schaalmodel van een draaiend reuzenrad meegenomen? Wie kreeg het voor elkaar het levenswerk van Anton, gemaakt van 10.000 stukjes K’NEX-speelgoed, twee verdiepingen naar beneden te tillen en vervolgens het appartementencomplex aan de Doenradestraat uit te dragen? Terwijl er gezocht wordt naar het rad én de dader, hoopt Daan Jongen (29) de pijn van het echtpaar te kunnen verzachten. Hij is een crowdfunding gestart. ,,We zijn overdonderd", zegt Conny in een reactie.

In samenwerking met indebuurt Breda

 1. Musea dicht? In Breda wandel je langs kunst in de buitenlucht
  Play

  Musea dicht? In Breda wandel je langs kunst in de buiten­lucht

 2. CDU kiest nieuwe leider voor partij
  Play

  CDU kiest nieuwe leider voor partij