Volledig scherm
© ANP

Scooterrijder (18) overleden na klap tegen lantaarnpaal in Dorst

DORST – De 18-jarige scooterrijder die woensdagnacht zwaargewond raakte bij een ongeluk in Dorst, is donderdagochtend in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Dat meldt de politie.

De scooterrijder reed ter hoogte van de Rijksweg tegen een lantaarnpaal. Dat gebeurde rond kwart over één. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij was er ernstig aan toe.

Volgens de politie zijn er vermoedelijk geen andere voertuigen betrokken bij het ongeluk. Verkeersongevallenanalisten onderzoeken de zaak verder.

  1. Prinsenbeekse BAK-zittingen trekken ook jongeren

    Prinsen­beek­se BAK-zittingen trekken ook jongeren

    PRINSENBEEK - De Prinsenbeekse BAK-zittingen in De Drie Linden zijn onverminderd populair: alle voorstellingen zijn uitverkocht. Sinds 2016 zit het publiek aan lange tafels in plaats van in een theateropstelling en deze oktoberfeestsetting werpt zijn vruchten af; het publiek weet de carnavalsavond weer moeiteloos te vinden. Deze jaargang zijn er veertig extra plaatsen gecreëerd en is de capaciteit 360. Daarbij worden bovendien alle leeftijden bereikt. Het werkt ook mee dat steeds meer jongeren deelnemen op het podium; zij nemen immers hun vrienden mee.

In samenwerking met indebuurt Breda