Scooterrijder rijdt meisje in Park Valkenberg aan en vlucht, moet terugkomen want politie heeft kenteken

VideoBREDA - Een meisje dat in Park Valkenberg liep, is door een jongen op een scooter aangereden in Breda. Hij is doorgereden, terwijl zij gewond op de grond lag. Hij moest later teruggekomen, omdat de politie zijn kenteken had. 

Parkgangers die het zagen gebeuren hebben het meisje geholpen en een ambulance gebeld. Ze is behandeld in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ze is op een bankje gezet om bij te komen en liep daarbij 'erg moeilijk', zo meldt een omstander. 

Nummerbord

De jongen is in eerste instantie weggereden. Maar omdat getuigen het nummerbord van de scooter hebben onthouden, kon de politie het telefoonnummer vinden dat daaraan gelinkt is. De broer van de scooterrijder nam op, want de scooter stond blijkbaar op zijn naam.

Terugkomen

De broer heeft zijn jongere broertje opgebeld om hem te vragen terug te gaan naar de plek van het ongeval. Daar stond de politie hem op te wachten. Hij wordt nu ondervraagd. Het kan zijn dat hij er met een bekeuring vanaf komt, omdat zijn terugkomst in zijn voordeel pleit. 

Hij mocht niet in het park rijden, de scooterrijder zegt tegen de politie te hebben gedacht van wel. 

Volledig scherm
De scooterrijder kwam terug, omdat de politie zijn broer had opgebeld. © Perry Roovers
Volledig scherm
Een meisje is aangereden door een scooterrijder in het Park Valkenberg, hij is weggereden. © Perry Roovers
Volledig scherm
Een meisje is aangereden door een scooterrijder in het Park Valkenberg, hij is weggereden en later teruggekomen toen hij werd opgebeld door zijn broer. © Perry Roovers
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda