Volledig scherm
© Ankie Kop

St. Cecilia Chaam maakt stedentrip bij Nieuwjaarsconcert

CHAAM - Harmonie St. Cecilia uit Chaam houdt zaterdagavond haar jaarlijkse Nieuwjaarsconcert. Op het programma staan muziekstukken die een stad als thema hebben. 

Zo komen onder meer Wenen, Praag, Washington, Parijs en Salzburg voorbij. Het orkest wordt gedirigeerd door gastdirigent René Nelis. Ook treedt het leerlingenorkest Jong Cecilia Chaam op onder leiding van dirigent Gijs Berkers. Het Nieuwjaarsconcert vindt plaats in café-restaurant Bellevue aan de Dorpsstraat en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.

 1. De 076-tafel om Bredanaars met elkaar te verbinden: ‘Het is iets unieks, origineels en uitdagends’
  PREMIUM

  De 076-tafel om Bredanaars met elkaar te verbinden: ‘Het is iets unieks, origineels en uitdagends’

  BREDA - ,,Wat zou het toch ontzettend gaaf zijn”, mijmert Pim Schreurs, ,,als deze tafel bijvoorbeeld eens op het gemeentehuis komt te staan. Dat Bredanaars eraan kunnen zitten. Dat het hen op die manier verbindt.” Of de bibliotheek. Een kledingzaak. Een etalage. Wat dan ook, als het maar een dergelijke functie krijgt. Mensen met elkaar kan laten praten. Overduidelijk trots zijn ‘De Gasten van hout’ op hun zojuist vervaardigde 076-tafel. En de stad mag ‘m nu ook zien.
 2. Bredase Pauline Mulder lanceert kledinglijn met Dave en Donny Roelvink: ‘Dit had ik nooit durven dromen’
  PREMIUM

  Bredase Pauline Mulder lanceert kleding­lijn met Dave en Donny Roelvink: ‘Dit had ik nooit durven dromen’

  BREDA - Bijna naakt, met strakke spieren en witte tanden staan Dave en Donny Roelvink op de foto, samen met de Bredase Pauline Mulder (48). Menig vrouw zou er een moord voor doen, om zo met de Roelvinkjes vereeuwigd te worden. Mulder ontwierp samen met hen een kledinglijn voor supermarktketen Lidl. ,,Ik zei tegen de jongens dat ze er honderd procent voor moesten gaan.”

In samenwerking met indebuurt Breda