Volledig scherm
PREMIUM
Stanley Uchtmann (rechts) en Jimmy T, de zoon en de kleinzoon van Reggy Tielman. Ze treden zaterdag 8 december samen op in het Stedelijk Museum Breda. © Peter Isaak

The Tielman Brothers nader belicht in Stedelijk Museum Breda

BREDA - Met een panelgesprek en door hun nazaten vertolkte muziek worden zaterdag in het Stedelijk Museum Breda de legendarische Tielman Brothers nader belicht. Deze middag maakt deel uit van het festival ‘Indische Winter’.

Journalist Ricci Scheldwacht praat met Hetty Naaijkens-Retel Helmrich (regisseur van documentaire ‘Klanken van Oorsprong’), met Stanley Uchtmann (zoon van Reggy Tielman, de oudste van de vier muzikale broers) en met Bredanaar Arie Mosies (The Rockin’ Teens).

  1. 'Overwinning' voor ouders verdronken Youri Bicker (26): 'We hebben het dossier, we geloven niet in een ongeluk’

    'Overwin­ning' voor ouders verdronken Youri Bicker (26): 'We hebben het dossier, we geloven niet in een ongeluk’

    BREDA - De ouders van Youri Bicker, de 26-jarige student die in 2011 dood werd gevonden in rivier de Mark in Breda, hebben sinds november ‘eindelijk’ vrij toegang tot het onderzoeksdossier over de dood van hun zoon. Daarmee willen ze zelf onderzoek laten doen. Het gerechtshof bevestigt het nieuws. ,,Met de advocaat is afgesproken dat hij dit mag bespreken met zijn cliënten.”

In samenwerking met indebuurt Breda