Google Maps
Volledig scherm
PREMIUM
© Google Maps

Thebe bundelt krachten met GGz Breburg in nieuw zorgcomplex

BREDA - Thebe Lucia moet in de komende jaren een nieuw gebouw krijgen op de oude locatie van Thebe Haga aan de Heilaarstraat. Met een unieke observatieruimte, om bij oudere psychiatrische patiënten beter tot een diagnose te kunnen komen.

0 reacties

 1. Brabantse bedrijven dreigen coronasteun terug te moeten betalen: 'Geen definitieve berekening, is geen steun'
  PREMIUM

  Brabantse bedrijven dreigen coronas­teun terug te moeten betalen: 'Geen definitie­ve berekening, is geen steun'

  BREDA - Een fors deel van de West-Brabantse werkgevers die coronasteun hebben gekregen riskeren die helemaal terug te moeten betalen. Bijna 60 procent heeft namelijk nog geen definitieve berekening van de zogenaamde NOW-steun ingediend. Dat is verplicht om voor die financiële steun in aanmerking te komen. Ruim één derde weet niet eens dat die verplichting bestaat.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Breda