Volledig scherm
Breda © MaRicMedia/Tom van der Put

Vrouw met fles op hoofd geslagen door andere vrouw in Breda

updateBREDA - Aan de Pelmolenstraat in Breda is woensdagavond rond 19.30 uur een vrouw met een fles op haar hoofd geslagen door een andere vrouw. Het slachtoffer, een 22-jarige vrouw uit Dordrecht, is daarbij gewond geraakt. Dat meldt de politie. De andere vrouw werd aangehouden.

Even voor 19.30 meldde het slachtoffer bij de politie dat ze werd lastig gevallen. Politie en ambulances gingen meteen ter plaatse. Daar bleek dat de vrouw geslagen was met de fles. Ze had enkele snijwonden opgelopen. De andere vrouw, een 58-jarige Bredase, werd als verdachte aangehouden.

Het slachtoffer vertelde dat ze met haar vriend op bezoek was in een woning aan de Pelmolenstraat. Kort nadat haar vriend en de bewoner van het huis naar buiten gingen om de hond uit te laten, kwamen via de achterdeur de 58-jarige vrouw en een andere man binnen.

De vrouw had een glazen fles in haar rechterhand en een mes in haar linkerhand. Ze sloeg met de fles het slachtoffer op het hoofd en maakte stekende bewegingen met het mes. Het slachtoffer wist de woning te ontvluchten, waarna omstanders eerste hulp verleenden. 

Volgens de politie heeft het voorval mogelijk te maken met een zakelijk conflict. 

Volledig scherm
Pelmolenstraat Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
Volledig scherm
Pelmolenstraat Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
Volledig scherm
Pelmolenstraat Breda © MaRicMedia/Perry Roovers
  1. De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo
    PREMIUM
    video

    De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo

    Hij liep een dagje mee in een seksclub, deed straatinterviews voor een website, maakte een hiphop-nummer en ontwierp zijn eigen tattoo. Gé Smit (67) uit Breda heeft nadat hij een jaar geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikte niet bepaald stilgezeten. Meer dan twintig mini-stages deed hij voor zijn ‘Superhoppa’-project, waarmee hij via lezingen en workshops zijn ervaringen deelt om zo anderen te inspireren.

In samenwerking met indebuurt Breda