Tim Gouweleeuw (rechts) en Daan Mulders zijn twee van de initiatiefnemers van de eerste Bredase Bier Cantus. Ze proosten alvast op een mooie eerste editie achter de bar bij de Avenue.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Gouweleeuw (rechts) en Daan Mulders zijn twee van de initiatiefnemers van de eerste Bredase Bier Cantus. Ze proosten alvast op een mooie eerste editie achter de bar bij de Avenue. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Zingen en proosten op eerste Bredase Biercantus: ‘Geen strenge regels, het moet vooral gezellig zijn’

BREDA - Verbroedering, bier, gezelligheid en ongegeneerd meezingen met nummers als Sweet Caroline en Piano Man. Dat klinkt als een goed recept voor een avondje uit met vrienden. Dat kan op donderdag 4 november bij de Avenue in Breda, waar de eerste Bredase Biercantus wordt gehouden.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Breda