Virginia Burton.
Volledig scherm
Virginia Burton. © Facebook Virginia Burton.

48-jarige vrouw raakte op haar 12de verslaafd aan harddrugs en studeert nu af aan de universiteit

Ginny Burton werd in 1972 geboren in de Verenigde Staten, vlakbij Washington. Ze raakte al jong verslaafd aan harddrugs en belandde uiteindelijk in de gevangenis. Nadat ze, na veel eerdere pogingen, clean was, besloot ze te gaan studeren. Nu wil ze het leven in gevangenissen veranderen, zodat verslavingen binnen de muren van de gevangenis aangepakt kunnen worden.

17 reacties

 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  Hahaha @Roy Alphenaar. Ik hoop dat je er nog wel iets beter uitziet dan iemand van 110 jaar. Overigens kan het leven zonder drugs ook bijzonder aangenaam en waardevol zijn hoor. Ik ben van plan 130 te worden. Tot ziens in het bejaardenhuis :D waar ik nooit in hoop te komen. Julia van Damme
 • Roy Alphenaar

  2 maanden geleden
  acornelis Jij hebt ook 65 jaar niks aan je leven gehad.Ik heb al voor 110 jaar geleefd.
 • Liesbeth Kranenborg-Kretzschmar

  2 maanden geleden
  Cornelis van den Blink, de grootste prestatie is niet om niet aan drugs te beginnen (dat doen tenslotte de meeste mensen), maar om er weer van af te komen. Deze mevrouw heeft een fantastische prestatie neergezet. Ze is van heel ver gekomen en heeft daarna ook nog eens een universitaire studie bijna voltooid. U heeft het artikel niet goed gelezen, lijkt me, want ze is door haar moeder niet gewaarschuwd voor drugs, het is haar juist opgedrongen. Ik vermoed dat u een andere jeugd had dan zij.
 • Julia van Damme

  2 maanden geleden
  @Cornelis van den Blink: Misschien moet u het verhaal over de achtergrond van die vrouw nog eens een keer lezen? Sterke vrouw dus; heeft zich ontworsteld aan alle ellende uit haar vroegere leven; zo zie ik dat! Julia van Damme
 • Don Kali

  2 maanden geleden
  Bijzonder ontroerend verhaal
 1. Overvaller op step verdwijnt met miljoenenbuit bij een van Frankrijks oudste juweliershuizen

  Overvaller op step verdwijnt met miljoenen­buit bij een van Frankrijks oudste juweliers­hui­zen

  Een van de oudste en meest prestigieuze juweliershuizen van Frankrijk is vanmiddag het slachtoffer geworden van een opmerkelijke overval. Een man die zich verplaatste op een elektrische step wist bij een vestiging van juweliershuis Chaumet in Parijs onder bedreiging van een pistool peperdure sieraden te bemachtigen. De waarde van de buit ligt volgens de politie tussen twee en drie miljoen euro, melden Franse media.
 2. Bungeejump eindigt in nachtmerrie: vrouw (25) ‘denkt dat het haar beurt is’, maar springt zonder koord

  Bungeejump eindigt in nachtmer­rie: vrouw (25) ‘denkt dat het haar beurt is’, maar springt zonder koord

  Een jonge vrouw is in de Colombiaanse stad Amagá, vlakbij Medellín, op tragische wijze overleden nadat ze vermoedelijk de verkeerde instructies had opgevolgd bij het bungeejumpen. De 25-jarige Yecenia Morales Gómez dacht vanwege een misvatting dat het haar beurt was, maar sprong tientallen meters naar beneden zonder touw, voor de ogen van haar vriend. De aanbieder van de sprong ontkent dat er sprake was van een communicatiefout.