Volledig scherm
© Thinkstock

Agent en militair neergestoken in Milaan

Een man heeft vanavond een militair en een agent neergestoken op het grootste treinstation van Milaan. De politie heeft de vermoedelijke dader opgepakt, meldden Italiaanse media.

De twee slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de mannen raakte gewond aan zijn arm, het andere slachtoffer had een nekwond. Hun toestand zou 'niet zorgwekkend' zijn, berichtten de kranten La Repubblica en Corriere della Sera.

De dader, naar verluidt een man van Noord-Afrikaanse afkomst, is een bekende van de politie. Hij zou in het verleden zijn opgepakt op verdenking van drugsdelicten. Over het motief voor de steekpartij is nog niets bekendgemaakt.

  1. Trump verlengt crisismaatregelen na sombere voorspellingen
    VIDEO

    Trump verlengt crisismaat­re­ge­len na sombere voorspel­lin­gen

    De Amerikaanse president Donald Trump verwacht de piek in het aantal dagelijkse doden in de VS als gevolg van het coronavirus over twee weken. De regels voor het behouden van ‘sociale afstand’ tot elkaar blijven daarom van kracht tot 30 april. Dat heeft de president vannacht bekendgemaakt tijdens een persconferentie in het Witte Huis. Eerder meldde hij nog dat het in de VS met Pasen gewoon weer ‘business as usual’ zou zijn.