Op een tv-scherm wordt tijdens een hoorzitting in het Congres een zogenaamde ufo getoond.
Volledig scherm
PREMIUM
Op een tv-scherm wordt tijdens een hoorzitting in het Congres een zogenaamde ufo getoond. © ANP / EPA

Amerikaans Congres buigt zich over ufo's: ‘Taak om dit te onderzoeken’

Het Amerikaanse Congres buigt zich over een mysterieus fenomeen: ufo’s. Congresleden willen weten of ze een gevaar kunnen vormen en vragen om meer actie.

11 reacties

 • J Siberie

  4 weken geleden
  Maar goed dat de afstanden zo groot zijn. Want wij moeten niet bang zijn voor Aliens. Maar zij juist voor ons. Wij zijn een zeer destructieve soort. Waarom denk je dat ze ons zo onzichtbaar mogelijk bespioneren? Bij Roswell eindigden ze ook meteen op de snijtafel en werd iedere bewoners bedreigd door mannen in pak.
 • Dierijck

  1 maand geleden
  Het zou inderdaad belachelijk zijn om te denken dat wij alleen zijn in het universum. Echter, ik heb een voorstel voor het Congres....maak je druk over echt belangrijke zaken zoals abortuswetgeving, gun control en armoede in jullie land, dat lijkt af te glijden naar de donkere middeleeuwen.
 • Hans Janson

  1 maand geleden
  "If we are alone, it is an awfull waste of space" Buitenaards leven heeft er geen behoefte aan om met ons een volk dat elkaar naar het leven staat te communiceren.
 • Dick van Dijk

  1 maand geleden
  Jammer dat Trump er niet meer zit, die had dit zeker aangepakt 🤣
 • Ruud Spermon

  1 maand geleden
  Als ze bestaan, en ik geloof van wel, kunnen ze hier nog veel goeds uitrichten. Zeg nou zelf: we maken er toch een potje van, een machtsstrijd, een zwak politiek gezever.
 1. Verloofde van Gabby Petito in notitieboekje: 'Ik vermoordde haar omdat ze pijn had na ongeluk’
  moord tijdens roadtrip

  Verloofde van Gabby Petito in notitie­boek­je: 'Ik vermoordde haar omdat ze pijn had na ongeluk’

  De moordenaar van de inmiddels wereldberoemd geworden Gabby Petito (22) maakte een einde aan haar leven omdat hij haar ‘uit haar lijden wilde verlossen’. In een recent vrijgegeven notitieboekje schreef Brian Laundrie dat zijn vriendin ‘helse pijnen’ had overgehouden aan een ongeval. ,,Ik heb een einde gemaakt aan haar leven, ik dacht dat het barmhartig was.” De advocaat van de familie van Gabby doet de brief af als totale onzin.