Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Amerikaanse vrouw rijdt maandenlang met lijkjes van neefje en nichtje in achterbak rond

Een 33-jarige Amerikaanse vrouw is met de lichamen van twee jonge kinderen in de achterbak van haar auto aangehouden. De politie deed de macabere ontdekking bij een controle vanwege te hard rijden. De vrouw bleek al maanden met de lijkjes rond te rijden, maakte de politie van Baltimore vandaag bekend. 

26 reacties

 • M.G. Bults

  1 jaar geleden
  Veel reacties over Amerika. Hadden "wij" ook niet een gezin dat jaren onder de radar wist te blijven. Ik las terecht dat alles wat sociaal is afgebroken wordt door de Republikeinen. Nu, dat gebeurt hier ook al jaren. Zorg, Onderwijs, het wordt praktisch wegbezuinigd. Niet alleen aan Amerika denken bij dit soort afschuwelijke verhalen. Kinderen, Rust in Vrede.
 • Letitia Boerleider

  1 jaar geleden
  Zo raar is dat hier niet hoor. Elke dag hoor je wel zo een bizar verhaal. En ze gaat waarschijnlijk niet levenslang de cel in hier. Het is vreselijk groot hier, men hoeft zich hier nergens in te schrijven, leerplicht is er ook niet, want mensen hoeven hun kinderen niet naar een school te laten gaan etc etc. Het is dagelijkse kost hier, misbruikte, ontvoerde en mishandelde kinderen. CPS zal nooit de mankracht hebben om het op te lossen.
 • Henny Jansen

  1 jaar geleden
  Hoe zit het met kinderrechten? Tranen om zo'n trauma te lezen! Kan je nagaan wat zich afspeelt in de hoofden van diegene die deze kleine stakkers gevonden heeft. Levenslang voor deze tante en nooit meer vrij.
 • Johan van Rijn

  1 jaar geleden
  De kinderen schijnen te zijn verhongerd. Verbazingwekkend dat niemand dit is opgevallen, of dat er wel aan de bel is getrokken, maar geen actie is ondernomen door de kinderbescherming. Heel, heel triest.
 • Wilmer

  1 jaar geleden
  Wat een debielen lopen er rond. Kinderen gingen vast niet naar school. Hoe kan het zo gebeuren. Arme kindertjes.