Volledig scherm
Angelina Jolie en Brad Pitt. © afp

Angelina Jolie wilde vader niet op bruiloft hebben

Jon Voight, de vader van Angelina Jolie, was niet aanwezig op haar bruiloft. En dat was een bewuste keuze van de actrice, weet RadarOnline.

Volledig scherm
© EPA

Een vriend van Angelina laat de website weten dat ze hem er niet bij wilde hebben. 'Ze denkt dat hij een manier had gevonden om die dag over hem te laten gaan.' De twee hebben al een lange tijd een moeizame relatie met elkaar. Ze hadden jarenlang geen contact. Volgens RadarOnline vond Jolie het als kind lastig om te zien dat het huwelijk tussen haar ouders niet goed verliep en dat blijft tussen haar en haar vader instaan. 'Ze komen daar waarschijnlijk nooit overheen', aldus de insider.

'Het is op zich niet heel ingewikkeld. Ze weet hoe hij is en ze vertrouwt hem gewoon niet helemaal.' De ingewijde kent Angelina al uit haar kinderjaren en begrijpt haar scepsis. 'Ik hou van Jon, maar hij was lastig.' Toch meldt de bron dat Angelina en Jon momenteel geen ruzie hebben. 'Het gaat nu prima, ik denk dat het niet veel beter zal worden dan nu.'

Eerder was al bekend dat Jon niet aanwezig was op de grote dag van zijn dochter. Hij liet wel weten heel blij te zijn voor Angelina en haar man Brad Pitt.