Barbara Higgins knuffelt haar zoon.
Volledig scherm
Barbara Higgins knuffelt haar zoon. © AP

Barbara overwon hersentumor, verloor tienerdochter en krijgt op haar 57ste een baby

Een Amerikaanse vrouw die een hersentumor overwon en haar tienerdochter verloor aan dezelfde ziekte, is op haar 57ste weer moeder geworden. Barbara Higgins beviel afgelopen weekend van een zoon. Ze is daarmee de oudste vrouw in de staat New Hampshire die ooit een baby kreeg.

 1. Trump: ‘Het kwaad is de reden om burgers te bewapenen’
  UPDATE/met video

  Trump: ‘Het kwaad is de reden om burgers te bewapenen’

  Lange, welgemeende steunbetuigingen aan het adres van de nabestaanden na de schietpartij in Uvalde (Texas) enkele dagen geleden. Om daarna nog vuriger het Amerikaanse recht op wapenbezit te verdedigen. In Texas ging vrijdag het jaarlijkse wapenlobbycongres van de Amerikaanse National Rifle Association (NRA) van start, onder andere met een toespraak van oud-president Donald Trump en de Republikeinse senator Ted Cruz. Beiden zijn fervente voorstanders van wapenbezit, óók na het drama in Texas.
 2. Jens lijkt een doodgewone puber, maar in zijn hoofd gaat het steeds mis; behandeling in VS kan hem helpen
  PREMIUM

  Jens lijkt een doodgewone puber, maar in zijn hoofd gaat het steeds mis; behande­ling in VS kan hem helpen

  ZIERIKZEE - Zeventien jaar lang is Jens Redelijkheid al een beetje anders dan anderen. Zonder twijfel een intelligente jongen. Beslist ook een aardige jongen, zeggen zijn diepblauwe kijkers. Maar toch zijn er momenten dat er met hem geen land valt bezeilen. Dan worden de prikkels uit zijn omgeving Jens te veel. Soms weet hij zelf ook niet meer waarom zijn leven ertoe doet, zoals die ene keer toen hij 92 slaappillen slikte. Specialisten weten zich geen raad. En het zelfde kan iedereen zomaar gebeuren na een zware hersenschudding.