Volledig scherm
De Porsche 911 Carrera 997 uit 2010 ging van de hand voor 13.897 euro. © Revenge Sales

Bedrogen vrouw verkoopt Porsche uit wraak

Een vrouw uit de Australische stad Melbourne heeft de geliefde Porsche 911 van haar man tegen een spotprijs op internet gezet, nadat ze ontdekte dat hij haar bedroog. Bij de advertentie vertelt ze uitgebreid hoe ze er achter kwam dat hij 'knuffelde' met een jonge blonde vrouw.

Voor een prikkie van 20.000 dollar (omgerekend 13.897 euro) is de wagen op de kop te tikken. En dat terwijl vergelijkbare modellen van de Porsche 911 voor een tienvoud van dat bedrag de deur uit gaan.

Het tweetal was 25 jaar getrouwd. ,,Ik had het gevoel dat mijn man vreemd ging," vertelt de vrouw in de advertentie. ,,Dus ik volgde hem naar zijn zogenoemde pokeravondje met de jongens. Ik trof hem knuffelend aan in een vijf sterren restaurant met een jonge blonde vrouw. Cliché."

Kostbaar
Om hem terug te pakken gebruikte ze haar rechtmatige eigendom van zijn kostbare Porsche. ,,Ik dacht 20.000 dollar is net genoeg voor een retourvlucht en verblijf in Europa, dan kan ik aan de haal gaan met rijke Europese mannen."

Niet alleen geïnteresseerde kopers reageerden op het bod, de vrouw kreeg ook meerdere dates aangeboden. Aan de echtheid van de advertentie wordt getwijfeld, omdat foto's van dezelfde auto ook op een andere advertentiepagina staan.

Op de website is te lezen dat de auto inmiddels is verkocht.