De zaak rondom de omstreden, en door zelfdoding overleden, Jeffrey Epstein houdt de gemoederen nog steeds bezig. Nu blijkt er cruciaal videomateriaal onvindbaar te zijn, waarop de eerste zelfmoordpoging van Epstein in de gevangenis te zien zou zijn geweest.
Volledig scherm
De zaak rondom de omstreden, en door zelfdoding overleden, Jeffrey Epstein houdt de gemoederen nog steeds bezig. Nu blijkt er cruciaal videomateriaal onvindbaar te zijn, waarop de eerste zelfmoordpoging van Epstein in de gevangenis te zien zou zijn geweest. © EPA

Beelden eerste zelfmoordpoging Epstein ‘per abuis’ permanent gewist

Alle beelden van de eerste zelfmoordpoging van miljardair Jeffrey Epstein in de gevangenis in New York zijn per abuis permanent gewist. Dat zegt de openbaar aanklager. Epstein pleegde in augustus zelfmoord. Hij werd verdacht van kindermisbruik en het opzetten van een netwerk voor het misbruiken van tienermeisjes in Florida en New York.

 1. ‘Hij wilde me alles vertellen’: BBC-reporter over hét interview met prins Andrew

  ‘Hij wilde me alles vertellen’: BBC-reporter over hét interview met prins Andrew

  BBC-presentatrice Emily Maitlis, bekend van het tv-programma Newsnight, interviewde eind november de Britse prins Andrew en vroeg hem naar diens banden met de omstreden, van misbruik verdachte en in zijn cel om het leven gekomen miljardair Jeffrey Epstein. Voor het eerst sinds het geruchtmakende vraaggesprek, dat de gehele wereld rondging, vertelt Maitlis haar kant van het verhaal. ‘Ik was vooral opgelucht’, verzucht ze.
 1. Geen tafels, stoelen of afhaal bij deze 'restaurants': 'Volledig gericht op bezorging'
  Play

  Geen tafels, stoelen of afhaal bij deze 'restau­rants': 'Volledig gericht op bezorging'

 2. Ibrahim heeft drie bachelor- en drie masterdiploma's: 'Ik wil jongeren inspireren'
  Play

  Ibrahim heeft drie bachelor- en drie masterdi­plo­ma's: 'Ik wil jongeren inspireren'