De zaak rondom de omstreden, en door zelfdoding overleden, Jeffrey Epstein houdt de gemoederen nog steeds bezig. Nu blijkt er cruciaal videomateriaal onvindbaar te zijn, waarop de eerste zelfmoordpoging van Epstein in de gevangenis te zien zou zijn geweest.
Volledig scherm
De zaak rondom de omstreden, en door zelfdoding overleden, Jeffrey Epstein houdt de gemoederen nog steeds bezig. Nu blijkt er cruciaal videomateriaal onvindbaar te zijn, waarop de eerste zelfmoordpoging van Epstein in de gevangenis te zien zou zijn geweest. © EPA

Beelden eerste zelfmoordpoging Epstein ‘per abuis’ permanent gewist

Alle beelden van de eerste zelfmoordpoging van miljardair Jeffrey Epstein in de gevangenis in New York zijn per abuis permanent gewist. Dat zegt de openbaar aanklager. Epstein pleegde in augustus zelfmoord. Hij werd verdacht van kindermisbruik en het opzetten van een netwerk voor het misbruiken van tienermeisjes in Florida en New York.

  1. Oud-burgemeester (53) van Belgische Aalst in haar slaap vermoord: ‘Haar kinderen zijn in shock’
    PREMIUM
    video

    Oud-burgemees­ter (53) van Belgische Aalst in haar slaap vermoord: ‘Haar kinderen zijn in shock’

    De 53-jarige Ilse Uyttersprot, wethouder en voormalig burgemeester van de Vlaamse stad Aalst, is in haar slaap vermoord door haar partner. Dat melden Belgische media vanochtend. ,,Onze jongens zijn compleet in shock. Je mama verliezen is het ergste wat een kind kan overkomen. En zeker op deze manier”, vertelt haar ex-man Frank Van Impe tegen dagblad Het Laatste Nieuws. ,,We horen dat de dader een crimineel verleden had. Daar wisten wij niks van.”