Beroemdheden geven jongen (11) beste cadeau ooit nadat niemand naar zijn verjaardagsfeestje wil komen

Kade Foster beleefde niet meteen zijn meest memorabele verjaardag. Op het feestje van de Canadese jongen die elf kaarsjes mocht uitblazen, kwam namelijk niemand opdagen. Al zijn ‘vrienden’ lieten verstek gaan. Zijn vader postte een foto van Kade op Twitter en vroeg aan iedereen om wat liefde te tonen aan zijn zoon. De respons in Canada en de VS was enorm. Ook vele beroemdheden lieten hun hart spreken. En zo werd het voor de jongen toch nog een verjaardag om nooit meer te vergeten.

,,Het verjaardagsfeest van mijn zoon Kade vond gisteren plaats. Geen enkele vriend kwam opdagen”, schreef papa Jason Foster op Twitter. De man voegde een kiekje toe met daarop de jarige jongen die poseerde bij een verjaardagstaart. De tiener droeg een T-shirt van zijn favoriete hockeyploeg, de ‘Toronto Maple Leafs’. De vader vroeg zijn volgers om wat liefde te tonen aan Kade.  En zo geschiedde.

Tekst gaat verder onder deze tweet

De respons was overweldigend. Op amper een dag tijd kreeg de post meer dan 135.000 likes en tienduizenden commentaren. Het bericht werd in geen tijd trending in de VS en Canada. En zo werd Kade haast zelf een celebrity.

De Toronto Maple Leafs reageerden meteen met een liefdevolle verjaardagsboodschap op hun officiële Twitteraccount. 

Tekst gaat verder onder deze tweet

Daarnaast mag de jongen zich nog verheugen op een verrassingscadeau van de spelers. Ook is er een verjaardagsfeest met het hele team in de maak, zo lieten enkele hockeyers weten. 

Tekst gaat verder onder deze tweets

Andere beroemdheden deden eveneens hun duit in het zakje om Kade de erkenning te geven die hij verdiende. Zo maakten onder meer Ben Stiller en ‘Luke Skywalker’- acteur Mark Hamill hun verjaardagswensen over.

Tekst gaat verder onder deze tweets

De papa van Kade kan amper vatten wat zijn post heeft teweeggebracht. ,,Kade en zijn familie vinden het allemaal wondermooi en we danken iedereen uit de grond van ons hart. Hij is een fantastische zoon en zal deze dag nooit ofte nimmer vergeten.”

Volledig scherm
Kade © Twitter
  1. Eerste verjaardag Gele Hesjes: rellen en meer dan 150 arrestaties in Parijs
    Update

    Eerste verjaardag Gele Hesjes: rellen en meer dan 150 arresta­ties in Parijs

    De eerste verjaardag van de ‘Gele Hesjes’ is in Parijs uitgedraaid op rellen. Deelnemers aan de onlusten, van wie er veel in het zwart gekleed waren en hun gezicht bedekt hielden, vernielden de gevel van een bankfiliaal, staken enkele auto’s en vuilnisbakken in brand en smeten straatstenen en flessen naar de oproerpolitie. In de Franse hoofdstad zijn tot halverwege vanavond bijna 150 mensen opgepakt voor de onlusten.