De regio wordt getroffen door georganiseerde winkeldiefstallen waarbij bendes dieven, sommigen met koevoeten en hamers, inbreken in luxe winkels en koopwaar stelen.
Volledig scherm
De regio wordt getroffen door georganiseerde winkeldiefstallen waarbij bendes dieven, sommigen met koevoeten en hamers, inbreken in luxe winkels en koopwaar stelen. © AP

Beveiliger tv-nieuwsploeg in VS doodgeschoten bij poging tot diefstal filmapparatuur

Een beveiliger in de San Francisco Bay Area, die een cameraploeg beschermde die voor de televisie verslag deed van een reeks recente winkeldiefstallen in de wijk, is doodgeschoten door een overvaller. De man probeerde de apparatuur van de tv-ploeg te stelen.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.