Het Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar. In dit stadion worden zeven wedstrijden gespeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Ahmad Bin Ali Stadium in Doha, Qatar. In dit stadion worden zeven wedstrijden gespeeld. © Qatar 2022/Supreme Committee via

Bizar hoge prijzen voor hotel bij WK voetbal in Qatar: ‘Grote fout om daar te houden’

De wedstrijdkaarten zijn al in de verkoop, maar voetbalfans maken zich zorgen over de schaarse en peperdure accommodatie tijdens het WK voetbal in Qatar. 

102 reacties

 • michel van Elburg

  1 jaar geleden
  Ja natuurlijk. Omdat voetballers, die regelmatig zelf ook racistisch bejegend worden, daar een statement tegen maken is voetballen geen volksport meer? Afgelopen weekend is er nog een speler van Dordrecht in tranen van het veld gelopen. Is dat uw volks sport? Sorry maar dan bewijst u dat er nog lang niet genoeg statements gemaakt zijn.
 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. @Jacob F. Rijs, inderdaad, voetbal WAS een volkssport maar na Black Mathers die onze Nationale voetballers kenbaar maakte , is het, een politieke statements geworden en het is een miljoenen zo niet miljarden bedrijf geworden die alleen maar rijke olie boeren rijker zijn geworden en corruptie hoogtij viert.
 • Jacob F. Rijs

  1 jaar geleden
  Voetbal was ooit een volkssport. Nu is het een miljarden business geworden. Zelfs accommodaties worden ( zijn) onbetaalbaar. We kunnen deze ontwikkeling alleen maar tegen gaan als we er niet naar toe gaan. ( hoe graag we ook willen) Naast de dure verblijfskosten moeten we ook denken aan al die tewerkgestelden uit verre landen, die geleefd hebben in meer dan slechte arbeidsomstandigheden en in het werk hun leven hebben verloren. Als sport verbroederd, dan is Qatar een slecht voorbeeld.
 • Frank Rein

  1 jaar geleden
  Ik vind het best vreemd dat de voetbalorganisaties alle politiek getinte boodschappen van spelers verbieden en ook standpunten tegen grote wereldproblemen vrijwel niet getolereerd worden, maar nu Rusland boycotten terwijl dit WK door mag gaan...#hypocriet en #corrupt
 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  Allemaal thuisblijven ... zou een juist statement zijn.