Volledig scherm
© THINKSTOCK

Brit dient vrouw steroïden toe 'zodat ze dik en lelijk wordt en thuis blijft'

Een Brit die zijn vrouw stiekem steroïden toediende zodat ze dik en lelijk zou worden en het huis niet meer zou willen verlaten, heeft geen celstraf gekregen, maar is wel zijn huis en zijn vrouw kwijt. De rechter heeft hem wel een omgangsverbod met zijn ex-vrouw opgelegd. Dat meldt de Daily Mail.

Dalwara Singh uit Leicester vermaalde de pillen en voegde ze aan het eten van zijn vrouw toe. Als ze klaagde dat het bitter smaakte (wat door de steroïden komt), speelde hij in op haar schuldgevoel, en zij dat hij het speciaal voor haar gekookt had.

Gezichtsbeharing
De vrouw kreeg na verloop van tijd gezichtsbeharing en plekken op haar lichaam, waarna ze naar een dokter wilde stappen. Singh verbood haar dat echter.

De zestienjarige dochter betrapte haar vader uiteindelijk toen hij de pillen in de slaapkamer aan het vermalen was. Zij belde de politie.

Singh wilde niet dat zijn vrouw nog buiten kwam, zelfs niet om te gaan wandelen. 'Hij wilde dat ze thuis bleef om te koken en voor de kinderen te zorgen', aldus de openbare aanklager.

Het koppel was 17 jaar met elkaar getrouwd. Ze hebben samen een zoon (15) en een dochter.