Britse koningin Elizabeth (96) overleden, duizenden mensen rouwen bij Buckingham Palace

De Britse koningin Elizabeth is gisteren op 96-jarige leeftijd in haar Schotse kasteel Balmoral overleden. Ze overleed vredig, aldus Buckingham Palace. Elizabeth zat zeventig jaar op de troon en was daarmee de langst regerende monarch uit de Britse geschiedenis.

21 reacties

 • Jules Vismale

  5 maanden geleden
  Koningin Elisabeth was, gelijk naar ieder ander mens, gewoon sterfelijk en ze kon ook niet eindeloos blijven regeren. De dood van haar man Philip zal ook wel een rol hebben gespeeld in haar naderende einde en weinigen weten misschien dat Elisabeth in haar jeugd een groot fan was van Mickey Mouse die een jaar naar haar geboorte (1926) werd geschapen door Walt Disney. Ook zij had haar fouten en tekortkomingen maar nou is ze van alle ellende verlost en weer herenigd met haar man e.a. familie.
 • Dick van Dijk

  5 maanden geleden
  Wat een triest leven ,eigenlijk, zeventig jaar in één groot toneelstuk te moeten leven, "The Crown " Maar dan langer als vier seizoenen 🤫
 • Kristin Groenenboom

  5 maanden geleden
  May your soul rest in piece beautiful force full lady.
 • J. Bakker

  5 maanden geleden
  Gelijk het gras is ons kortstondig leven, Gelijk een bloem die op het veld verheven Wel sierlijk pronkt, Maar krachtloos is en teer Wanneer de wind zich over het land laat horen Dan knakt haar steel. Haar schoonheid gaat verloren. Mocht deze ongelooflijk plichtsgetrouwe en respectvolle vrouw, maar ontslapen zijn in het geloof met haar oog geslagen naar die grote Koning der koningen, de Alfa en de Omega, de Eerste en de Laatste, Die is en Die was en Die komen zal.
 • Carmen Derix

  5 maanden geleden
  Rust zacht, ze is weer samen met haar overleden man. Respect voor haar.