Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Bruiloftsgasten blokkeren Duitse snelweg

Een groep bruiloftsgasten heeft gisteren korte tijd de Duitse snelweg A2 bij Hannover versperd door ter plekke te gaan feesten. Dat melden Duitse media. Ze zijn inmiddels bekeurd door de politie.

Automobilisten op de A2 moesten vol in de remmen toen zo'n twintig auto's ineens de weg blokkeerden. En tot hun grote verbazing stopte de stoet niet alleen, maar werd er ook uitbundig gedanst op de drie rijbanen. De feestvierders namen foto's van het tafereel en filmden het.

Bekeurd

Boze automobilisten belden de politie. Toen die poolshoogte kwam nemen, hadden de feestgangers de snelweg al weer verlaten. De politie wist ze echter op te sporen en riep ze op het matje. De groep werd daarop agressief, waardoor de politie om versterking moest vragen. Alle bestuurders zijn bekeurd vanwege gevaarlijk rijgedrag. Het gezelschap ging vervolgens door met feestvieren.

  1. Paus Franciscus bekritiseert onverschilligheid en egoïsme
    Goede Vrijdag

    Paus Franciscus bekriti­seert onverschil­lig­heid en egoïsme

    Paus Franciscus heeft op Goede Vrijdag, tijdens de Kruisweg in Rome, ,,de uit politieke overwegingen gesloten harten’’ bekritiseerd. Tijdens de sfeervolle processie in het Colosseum, waarin de lijdensweg van Jezus herdacht wordt, stond het lot van misbruikte vrouwen en de slachtoffers van mensenhandel centraal. Volgens het Vaticaan woonden 15.000 gelovigen de ceremonie bij. In de Sint-Pietersbasiliek was vooraf de liturgische viering van Goede Vrijdag.