Volledig scherm

Burgemeester betrapt op seks in het openbaar

UpdateIlse Uyttersprot, de burgemeester van Aalst, heeft iets uit te leggen. Ze is betrapt terwijl ze in het openbaar seks heeft op een toren. Het filmpje stond al anderhalf jaar online, maar pas vandaag is ontdekt dat het de burgemeester van Aalst betrof.

Volledig scherm
Ilse Uyttersprot, de burgemeester van de Belgische stad Aalst. FOTO FACEBOOK

Op het filmpje is te zien hoe enkele jongeren vanaf een burcht de Aalsterse burgemeester in een compromitterende positie filmen.

Ze heeft in het openbaar seks met haar ex-vriend, een chirurg uit Aalst, op de top van een toren. En ze heeft het duidelijk naar haar zin.

De filmpjes worden nu onder druk van de burgemeester snel van het web verwijderd. In een reactie zei de burgemeester dat het filmpje al vier jaar oud is. Ze vermoedt dat nu iemand haar politieke carrière wil beschadigen. Ook de berichten op diverse Belgische media zijn de afgelopen uren verwijderd.

Een woordvoerder van haar partij zei in een reactie dat het filmpje geen politieke implicaties zal hebben. Uyttersprot zelf zei in een korte
verklaring dat het om een oude privékwestie gaat. Ze zei verder dat 'het niet toevallig kan zijn dat dit filmpje opeens op internet verschijnt.'

Uyttersprot is al langer bekend vanwege haar fratsen. Toen ze ooit wilde ontkomen aan woedende brandweerlui die zich rond het stadhuis hadden verzameld, verkleedde ze zich als agent om aan de brandweermannen te ontsnappen. Ze verdedigde ook een lied over de geruchtmakende parachutemoord bij het afgelopen carnaval.

Bekijk het filmpje HIER.

  1. Bolsonaro hekelt ‘koloniale mentaliteit’ Macron
    Crisis Amazone

    Bolsonaro hekelt ‘koloniale mentali­teit’ Macron

    De spanningen tussen Brazilië en de internationale gemeenschap over de branden in de Amazone lopen verder op. De Braziliaanse president Jair Bolsonaro reageerde donderdagavond fel op zijn Franse ambtsgenoot Emmanuel Macron, die de situatie komend weekend op de G7-top in Biarritz aan de orde wil brengen. ,,Zaken over de Amazone bespreken zonder de landen uit de regio daarbij, roept een koloniale mentaliteit op die in de 21ste eeuw misplaatst is’’, aldus Bolsonaro.