Aan het gezicht van de burgemeester te zien ziet het er beter uit dan dat het smaakt
Volledig scherm
Aan het gezicht van de burgemeester te zien ziet het er beter uit dan dat het smaakt © Facebook

Burgemeester van Antwerpen verbaast met ludieke post: ‘Ik heb per ongeluk kattenvoer gegeten’

De meeste burgemeesters gebruiken hun Facebook-profiel om berichten over hun werk en gemeente te delen. Maar de Antwerpse burgemeester Bart de Wever is ook wel in voor een grapje. Toen hij vanochtend per ongeluk kattenvoer op zijn brood legde, besloot hij het met een selfie op Facebook te delen. 

 “Als ze katteneten nu ook al zo chic verpakken, dan zal ik toch niet de enige zijn die het per ongeluk op zijn boterham legt?”, schreef De Wever vanochtend op Facebook. Daarbij plaatste hij een foto van zichzelf waarop te zien is hoe hij een chic pakje kattenvoer vast heeft terwijl hij een vies gezicht trekt.

De volgers van de burgemeester kunnen wel lachen om zijn ludieke bericht. En aan de reacties te zien, is de burgemeester niet de enige die per ongeluk wel eens kattenvoer eet. ,,Mijn vader heeft zich ook ooit eens vergist. Hij dacht dat het paté was. Maar goed, hij vond het niet slecht, alleen wat flauw van smaak", laat iemand weten. ,,Niet mee inzitten Bart. Ik heb zo ooit een hap hondeneten gegeten denkende dat het stoofvlees was. Ik leef ook nog”, schrijft een ander. Een enkeling grijpt het ludieke bericht echter aan om een sneer uit te delen aan de burgemeester. ,,Een kat heeft ook twee gezichten, dus volgens mij eet jij dat al jaren.”

  1. Een vriendelijke reus die op het verkeerde pad belandde: dit was George Floyd
    PREMIUM
    PROFIEL

    Een vriendelij­ke reus die op het verkeerde pad belandde: dit was George Floyd

    Er wordt steeds meer bekend over George Floyd (46), de Afro-Amerikaanse man die vorige week maandag om het leven kwam door politiegeweld in de Amerikaanse stad Minneapolis. Zijn leven kende pieken en dalen. Hoewel hij bekend stond als een veelbelovende sportman, belandde hij op het verkeerde pad en ging hij uiteindelijk de cel in voor een gewapende overval. De laatste jaren deed de ‘vriendelijke reus’ er alles aan om zijn leven weer op de rails te krijgen. Wie was George Floyd?